Var röker man en E-cigatt?

E cigaretter är inte en vanlig cigarett och avger ingen rök utan bara ånga. Den innebär inga risker för din omgivning så som passiv rökning eller liknande. Den omfattas alltså inte av rökförbud men det är alltid bra att fråga först om det är ok att använda den, exempelvis om du är på en restaurang. Passa gärna på att förklara för de som inte vet vad det är och vuisa den för dem, det kan öka förståelsen och möjligheter för fler att använda sina e cigg på flera ställem.

Ta hand om din elektroniska cigg

Liksom en vanlig rökare har kontroll över vart han eller hon har sina cigaretter och att de har en tändare som fungerar så är det även bra att ha koll på sin e cigg. Saker att tänka på är att en e cigg fungerar inte om inte batteriet är laddat. Därför är det bra att skaffa ett extra batteri så du alltid har ett som är fullt. Att ta hand om den genom att fylla på den med e-juice samt rengöra förångaren då och då är ett sätt att förlänga livslängden på den. En extra förångare är inte heller fel att skaffa.

Startpaket?

Vad som är smidigt att investera i, om du vill gå över till att röka e cigaretter, är ett startpaket. Dessa består ofta i vad du behöver för att komma igång. Ofta får man i dessa startpaket batterier, förångare, laddare till batteri, nätadapter och en smidig väska att förvara allt i. Det blir ofta billigare att satsa på ett startpaket än att köpa alla delar separat. Efter startpaketet kan du givetvis köpa till fler delar om du har behov av detta. Att gå över till e cigg gör ofta din ekonomi bättre, då du för det mesta endast måste köpa och fylla på med e-juice.